注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

齐塔人之声中文站

ZETA TALK

 
 
 

日志

 
 

【世界/Worlds】齐塔人之声:绿人  

2014-09-01 17:18:21|  分类: 【世界/Worlds】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

ZetaTalk: Green Men

齐塔人之声:绿人
Note: written by Jul 15, 1995.

注:写于1995年7月15日

Some aliens receive nutrients from basking in the Sun. This is true as some aliens, ourselves included, have to some degree inserted the genetics of plants into our systems. We create chlorophyll in response to energy emitted from a typical sun, and synthesize crude nutrients such as minerals and water into sugars. This all only goes so far, and in fact only gives us what you would describe as a sugar high, a boost.

一些外星生物用沐浴阳光的方式来获得营养物质。这对于一些外星人来说是真实存在的,包括我们自己,在我们的身体系统中一定程度上插入了一些植物基因。在典型恒星散发的能量面前,我们(皮肤回应并)制造出叶绿素,并且将矿物质和水等天然物质合成为糖类。这一切仅此而已,事实上只给我们制造了你们描述为高糖分的东西,增加了糖类供给。


All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com
版权所有:ZetaTalk@ZetaTalk.com


深蓝的童话
2014年9月1日译
  评论这张
 
阅读(414)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017